(foto) Samsung realizează o revoluție tehnologică! Galaxy S9 ridică la un nou nivel conceptul de smartphone

tehnologii, smartphone galaxy s9
 

Samsung Galaxy S9 va fi anunțat în februarie, în preajma MWC 2018. Până atunci, o nouă poză ne arată ce specificații va avea telefonul premium de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 va avea un design similar modelelor din 2017. Totuși, sunt așteptate noutăți la nivelul autentificării biometrice (unde va fi amplasat scannerul de amprentă) și la nivelul specificațiilor tehnice. Înainte de lansarea oficială pregătită de Samsung vor mai circula zvonuri și poze, cum e cazul acum, scrie playtech.ro.

Conform unei poze publicate pe Reddit și preluată pe Twitter de un utilizator care a dat mai departe și imagini false cu Samsung Galaxy S9, schimbările radicale vor fi pentru cameră. Astfel, noul telefon Samsung va avea ecran de 5,8 inci QuadHD+ S-AMOLED, o cameră de selfie de 8 megapixeli și 4GB de memorie RAM cu 64GB spațiu de stocare.

Camera foto principală de pe Samsung Galaxy S9 va fi cea mai importantă: 12 megapixeli cu f/1.5, alături de alta cu același număr de megapixeli, dar cu f/2.4. Astfel, va fi replicat sistemul dual de pe Samsung Galaxy Note 8 și diferența de apertură ar putea arăta că este vorba de un teleobiectiv pentru al doilea senzor (cum are Apple pe iPhone 8 Plus și iPhone X).

Altfel, Samsung Galaxy S9 va mai avea difuzor stereo „by AKG”, va fi rezistent la apă și praf, va avea scanner de iris și suport pentru Knox, soluția Samsung de securizare a informațiilor de pe telefon.

Modul super slow-mo pentru camera video s-ar putea să fie pentru filmare la 960 de cadre pe secundă la o rezoluție 720p. Ceea ce e o performanță pentru Samsung, dar Sony s-a lăudat deja de ceva timp cu acest mod și nu i-a păsat nimănui. Ce-i cu adevărat important pentru Samsung Galaxy S9 e că va avea Android Oreo, ceea ce nu se poate spune despre celelalte telefoane. Nici măcar Samsung Galaxy A8 n-a venit cu așa ceva, astfel că utilizatorii vor fi forțați să aștepte actualizări în următoarele luni.

Total
0
Shares
Total
0
Share