Alte știri

FOTO // SCANDALOS: O prezentatoare TV a dansat aproape GOALĂ în fața camerelor. Fanii au taxat-o dur

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andreea Tonciu este fără doar și poate una dintre cele mai controverste apariții de pe micile crane. Bruneta este cunoscută pentru calitățile sale fizice, dar și pentru aparițiile sale în emisiuni TV acolo unde reușește întotdeauna să facă show. Ei bine, în ultima ediție de la BAS, vedeta a lăsat cu gura căscată toată opinia publică după ce a dansat aproape dezbrăcată la TV, transmite Telegraph.md, cu referire la Ciao.ro

Andreea Tonciu se numără printre domnișoarele din showbiz care au dorit mereu să iasă în evidență. Deși după ce s-a căsătorit a lăsat-o mai ușor cu aparițiile publice, participarea la BAS a scos-o din nou în atenția publicului.

Recent, în gala concurusului la care participă, Tonciu a avut un moment… greu de descris în cuvinte. Internauții însă, au reacționat imediat după ce imaginile au fost făcute publice, iar dacă pe unii a reușit să îi impresioneze cu talentul, dar și cu dotările sale, alții au fost de-a dreptul dezgustați de ipostaza în care a apărut bruneta pe micile ecrane.

”Cea mai proasta femeie din România!/ Sora mea, ai burta!!!!!! si rezolva-ti silicoanele ca s-au lasat 😡/ Rușinea României/ Ești o mizerie/ A fost vulgară, prea si-a expus silicoanele/ Sanii la vedere, chilotii la vedere🤢”, au fost câteva dintre comentarii.

De multe ori, bruneta a fost luată peste picior și a fost subiect de amuzament pentru unele persoane din cauza aspectului ei fizic, iar glumele pendulau în jurul nasului vedetei. Odată ce a apărut pe micile ecrane, a devenit ținta răutăților celor din jur. Dar acum, ajunsă la vârsta de 34 de ani, Andreea Tonciu s-a schimbat enorm.

“M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că uite-o pe năsoasa de la televizor. Pe mine nu mă deranjează, dar dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea “La Maruță” în urmă cu ani de zile.

Ba mai mult decât atât, Andreea Tonciu și-a schimbat și implanturile de silicon, puse în urmă cu mulți ani: ”Mi-am pus silicoane acum 10 ani de zile și atunci mi-am făcut 3 programari să-mi fac nasul, însă nu am mai fost pentru că îmi era foarte frică”, zicea vedeta în 2014.

Traficul aerian în Europa și-ar putea reveni abia în 2024

loading...

Comments are closed.