Externe

(Foto) Se deschide primul hotel subacvatic din lume! Cum arată camerele și cât costă o noapte de cazare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un hotel subacvatic va fi inaugurat in aceasta luna, in Insula Rangli, din Maldive, în Oceanul Indian. Responsabil pentru acesta constuctie deosebita este arhitectul Ahmed Saleem, cel care a deschis primul restaurant subacvatic din lume, la Ithaa, in Insula Rangali, transmite Perfecte.md cu referire la presa străină.

Arhitectul va inaugura curand o vila construita din sticla, acril si otel, iar una dintre camere este amplasata la 5 metri adancime. Complexul se va numi „Muraka”, insemnand „coral”, in limba vorbita in insula. Constructia este gandita in contextul ecosistemului marin, printre angajatii hotelului fiind si un biolog, a carui sarcina este sa se asigure ca vila are un impact minim asupra coralilor din zona.
 
Structura cantareste 600 de tone si a fost realizata folosind acril produs de o societate japoneza. Pretul pentru o noapte petrecuta in vila subacvatica este de 50,000 de dolari si in acestea sunt incluse cazarea si transportul cu un hidroavion privat, iar pe perioada sederii, turistii au acces exclusiv la o ambarcatiune cu motor. Vila are o echipa de angajati care ofera servicii de masaj si fitness, ei fiind disponibili non-stop.
loading...

Comments are closed.