FOTO // Se încheie lucrările de construcție a două terenuri de joacă și a unui complex sportiv în Drochia, oraș condus de un primar de la Partidul Nostru

În orașul Drochia se realizează un nou proiect de revitalizare urbană care prevede amenajarea infrastructurii stradale, inclusiv construcția a două terenuri de joacă și a unui complex sportiv cu o suprafață de 3500 mp. Contractul privind realizarea proiectului a fot semnat în luna februarie a acestui an. În doar câteva luni lucrările au fost executate în proporție de 70 la sută.

„Cred că vom reuși foarte curând să încheiem proiectul. Mulțumesc partenerilor, constructorilor și tuturor celor implicați în realizarea lui. Drochia se dezvoltă, devine mai frumoasă și vrem să fie un oraș care să corespundă pe deplin așteptărilor oamenilor, inclusiv generațiilor viitoare”, a spus primarul orașului Drochia, Nina Cereteu.

Beneficiarii finali ai infrastructurii urbane modernizate în cadrul acestui proiect sunt circa 4500 de locuitori ai orașului Drochia care locuiesc în zona de revitalizare „Valea Curechiului”, dar și toți locuitorii orașului.

Proiectul este finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. Contribuția Primăriei orașului Drochia constituie 10% din valoarea contractului.
Dezvoltarea infrastructurii în zona „Valea Curechiului” a orașului Drochia face parte din programul electoral al candidatului Partidului Nostru, Nina Cereteu, pentru alegerile locale din 2023, pe care le-a câștigat din primul tur cu 73,5% din voturile alegătorilor.

default
default
Total
0
Shares
Total
0
Share