Politic

(foto) Șeful diplomației moldovenești s-a întâlnit cu un înalt oficial american, venit la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene și eurasiatice, Bridget Brink, a avut azi o întrevedere cu Ministrul de Externe Tudor Ulianovschi pentru a discuta o gamă largă de subiecte bilaterale, inclusiv valorile comune și necesitatea continuării reformelor în Moldova pentru avansarea procesului de integrare europeană.

Bridget Brink i-a mulţumit lui Tudor Ulianoschi pentru atenţia sporită a guvernului Moldovei acordată problemei combaterii traficului de fiinţe umane şi l-a încurajat să continue să prioritizeze acest subiect în calitatea sa de preşedinte a Comitetului Naţional pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane.

Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat Brink l-a încurajat pe Ministrul de Externe al RM să continue implementarea reformelor cheie prevăzute în Acordul de Asociere, în special reformele în sectorul bancar și cel judiciar. De asemenea, ea a accentuat importanţa implementării măsurilor în vederea combaterii corupţiei pentru a asigura indepenţa Republicii Moldova.

tudor ulianovschi, necesitatea continuării reformelor pentru avansarea procesului de integrare europeană

loading...

Comments are closed.