Externe

(foto) Selfie-ul care l-a scăpat pe un tânăr de închisoare pe viață

Pinterest LinkedIn Tumblr

Christopher Precopia, 22 de ani, a fost acuzat de fosta lui iubită că a intrat în casa ei din Texas și a tăiat-o pe piept cu un cutter.

Texanul a fost șocat când poliția a dat buzna la depozitul de cherestea, acolo unde el lucra, și l-a arestat. Tânărul nu avea nicio idee de ce a fost reținut, potrivit mirror.co.uk, citat de Libertatea.ro

Christopher a descoperit apoi că fosta lui iubită din liceu a inventat o poveste și l-a reclamat poliției. Fata a spus că a pătruns în casa ei și i-a crestat pe piept un x. Tânărul a fost eliberat din arest după ce familia lui a plătit o cauțiune de 150.000 de dolari.

Dar în noaptea presupusului atac, Christopher se afla în realitate câțiva kilometri de casa fostei iubite, într-un hotel din Austin, alături de mama lui, Erin Precopia. El a făcut un selfie alături de familia lui în acea noapte, imagine pe care a postat-o pe social media.

Deși avea un alibi solid, Christopher a fost acuzat de intrare prin efracţie cu intenția de a comite alte infracțiuni, fapte care sunt pedepsite cu până la 99 de ani de închisoare în cazul unei condamnări. Poliția a renunțat la acuzații la nouă luni după primele acuzații, atunci când avocatul tânărului a folosit în instanță dovada incontestabilă: selfie-ul.

În cele din urmă, fosta iubită a recunoscut că a inventat povestea din cauza relației dificile pe care a avut-o cu tânărul acum câțiva ani.

loading...

Comments are closed.