(Foto) Servicii de calitate pentru cetățeni: Un oficiu poștal modern a fost inaugurat în raionul Orhei

Un nou oficiu poștal din panouri sandwich a fost inaugurat în raionul Orhei, Servicii calitative pentru locuitorii moldovei, posta moldovei, guvernul filip reforme, pdm plahotniuc, partidul democrat, serghei nastas 

Un nou oficiu poștal din panouri sandwich a fost inaugurat astăzi în raionul Orhei. Ca și celelalte oficii poștale, oficiul poștal MD-3503 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design.

Directorul General al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a declarat că deschiderea acestui tip de oficii poștale vine ca o soluție optimă în reducerea cheltuielilor de reparație și redirecționarea finanțelor către alte oficii poștale care au nevoie să fie renovate sau deschise pentru deservirea clienților.

„Deși afară e puțin soare, în sufletul meu e căldură întotdeauna în momentul inaugurării unui oficiu poștal. Conducerea ÎS „Poșta Moldovei” va veni în continuare cu realizări noi ca cetățenii să simtă implicarea și sprijinul nostru în oferirea serviciilor poștale de calitate, astfel încât mersul la poștă să fie un proces plăcut”, a menționat Serghei Nastas.

În cadrul oficiului poștal vor activa două persoane, iar cetățenii vor putea avea acces la servicii poștale și bancare. „Împreună ne mândrim că putem presta, începând de astăzi, servicii și pentru locuitorii din Orhei. Era o necesitate pentru clienții din raionul Orhei”, a subliniat șefa oficiului poștal d-na Galina Tudorica.

Pentru a crea acces ușor la serviciile poștale, ”Poșta Moldovei” continuă să extindă la nivel național proiectul de deschidere și renovare a oficiilor poștale, fapt ce permite să fim tot mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova. Totodată, până la finele anului se preconizează a fi instalate încă cincisprezece oficii poștale de acest tip în toată țara.

Total
0
Shares
Total
0
Share