Alte știri

FOTO // Sfârșit tragic pentru un tânăr din Nisporeni: A decedat după ce a fost strivit de roțile unei remorci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Impact fatal la Nisporeni. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a decedat pe patul de spital după ce a fost strivit de o remorcă. Potrivit informațiilor, oamenii legii au fost sesizați ieri, 20 iulie, precum că pe traseul Bărboieni-Grozești, raionul Nisporeni s-a tamponat o motocicletă cu un tractor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„La fața locului s-a stabilit că aproximativ la orele 16:10 pe pe traseul G-91 Bărboieni-Grozești, raionul Nisporeni, tractorul de model Kuboto, cu remorcă, condus de un locuitor al raionului Nisporeni, deplasându-se în mod regulamentar în direcția satului Grozești, a efectuat o manevră de cotitură la stânga pentru a intra pe un drum secundar”, a declarat ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Totodată, în acel moment, motocicleta de model Yamaha, condusă de un tânăr de 20 ani, locuitor al raionului Nisporeni, care se deplasa în spate în aceeași direcție, a efectuat manevra de depășire, fără a se asigura, lovind roata din spate partea stângă a tractorului, fiind proiectată sub remorcă.

La scurt timp, tânărul a fost internat în secția reanimare a spitalului raional Nisporeni, iar la ora 18:00 motociclistul a decedat. Conducătorul tractorului fiind supus testării alcooscopice cu aparatul Drager, s-a depistat că avea 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

 

loading...

Comments are closed.