Alte știri

FOTO: Sfâșietor! Iată ce a făcut un câine din Iași, după moartea unui tânăr

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un câine a reușit să emoționeze o țară întreagă! Patrupedul refuză să părăsească locul în care i-a murit stăpânul, în urmă cu două săptămâni, în urma unui cumplit accident rutier. De atunci, câinele păzește crucea din Șipote, spre Vlădeni (județul Iași), transmite a1.ro.

În urmă cu două săptămâni, un tânăr de doar 21 de ani a murit într-un cumplit accident rutier la Șipote, spre Vlădeni (județul Iași), după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit puternic de un copac.

Zi de zi, animalul vine și păzește locul în care stăpânul său a murit. Oameni cu suflet i-au construit un adăpost în zona accidentului și îi aduc mâncare, dar de câteva zile acesta refuză să se mai atingă de hrană.

Unii chiar au încercat să-l ia de acolo, dar câinele se întoarce mereu și mereu, la locul în care și-a pierdut stăpânul, un student la medicină de 21 de ani.

Ulterior, o echipă Observator a luat legătură cu familia îndoliată și astfel a ieșit la iveală faptul că animalul nu aparținea fiului lor.

Părinții au fost atât de mișcați de gestul emoționant al câinelui, încât au decis să-l adopte. Despre fiul lor, ei spun că era un om foarte sufletist și iubea nespus de mult animalele.

loading...

Comments are closed.