Alte știri

FOTO // Și-a schimbat religia? Miss Moldova 2015 a îmbrăcat hijabul și se află în Emiratele Arabe Unite

Pinterest LinkedIn Tumblr

După despărțirea de Saimon Mardanshin și plecarea de la reality show-ul DOM-2, moldoveanca mult timp nu a fost văzută alături de un alt bărbat. Se pare că acum, această trăiește o nouă poveste de dragoste, tocmai în Abu Dhabi, scrie ea.md.

Zilele trecute, Anastasia Iacub a publicat câteva fotografii din vacanța pe care o petrece în capitala Emiratelor Arabe Unite. Pe lângă admirație, imaginile au stârnit numeroase întrebări în mediul online. În una din publicațiile sale, modelul pozează lângă un bărbat, iar fața acestuia nu poate fi văzută.

Cei doi s-au fotografiat lângă o moschee, ambii fiind îmbrăcați în haine tradiționale locale. Anastasia poartă o ținută neagră, numită Abaya, capul fiindu-i acoperit cu hijab, iar presupusul iubit este îmbrăcat din cap până în picioare în alb, în cămașă lungă, numită Kandura. Modul în care a semnat moldoveanca imaginea a stârnit multe întrebări: „Al meu 💙”.

Dacă unii urmăritori le-au urat vacanță frumoasă și s-au bucurat că aceasta și-a găsit, în sfârșit, jumătatea, atunci alții au presupus că tânăra ar fi devenit escortă. Anastasia, însă nu atrage atenția comentariilor răutăcioase și nu a comentat nicicum aluziile, lăsându-și urmăritorii doar să ghicească.

Citește și: (foto) Ea este cea mai frumoasă tânără din țara noastră! Cum arată Miss Moldova 2019?

loading...

Comments are closed.