Sport

(Foto) Simona Halep surprinsă cu iubitul la plajă. S-au sărutat în văzul tuturor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, făcându-i mândri pe toţi românii. Însă campioana nu are succes doar în carieră, ci şi în dragoste. Simona are o relaţie frumoasă cu afaceristul Toni Iuruc şi nu se fereşte să-şi arate sentimentele în public. Ea și-a prezentat deja noul iubit părinţilor, iar acum au fost surprinşi pe plajă, scrie Kanal D.

Dacă până acum şi-a ţinut viaţa intimă departe de ochii curioşilor, Simona Halep nu se mai ascunde. Fotoreporterii Click.ro au surprins-o pe Simona Halep alături de iubitul ei, Toni Iuric, pe o plajă din Mamaia. Cei doi s-au sărutat, au împărţit un şezlong şi s-au plimbat cu skijetul.
 

Deşi ar fi la începutul relaţiei, Simona Halep l-a prezentat deja pe iubitul său familiei. În urmă cu câteva zile, ei au fost fotografiaţi într-un restaurant luând cina cu părinţii campioanei, dar şi cu fratele şi cumnata ei.

Toni Iuruc este un milionar machedon, în vârstă de 40 de ani. El are mai multe afaceri în România. Toni a fost prezent in tribune la toate meciurile Simonei din turneul de la Wimbledon, însă a stat departe de ochii curioşilor şi nu şi-a dorit să iasă în evidenţă.

Simona Halep a avut parte de o surpriză neaşteptată pe aeroport, după ce s-a întors învingătoare de la Wimbledon. Ea a fost cerută în căsătorie, în prezenţa a zecilor de fani, scrie Click.ro. 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.