Social

(foto) Sinteza zilei: În ultimele 24 de ore au avut loc 11 accidente rutiere soldate cu 2 decesuri și 13 persoane traumatizate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe pagina de Facebook a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP a apărut sinteza încălcărilor rutiere comise de șoferi în ultimele 24 de ore pe tot teritoriul țării.

Astfel, au avut loc peste 2000 de contravenții, cea mai des întâlnită încălcare fiind depășirea limitei de viteză, mai precis 1905 cazuri înregistrate. 71 de conducători auto nu au respectat indicatoarele rutiere, iar 30 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate.

În aceste ore au avut loc 11 accidente rutiere, soldate cu 2 persoane decedate și 13 persoane traumatizate. Din numărul total, 5 au avut loc din cauza nerespectării limitei de viteză.

Traseul local Mereni- Floreni, raionul Anenii Noi, șoferul unui automobil de 39 de ani, având viteză excesivă, în curbă a derapat și s-a inversat la o distanță de 30 de metri de la carosabil în lanul de porumb. În urma traumelor primate, conducătorul auto a decedat la fața locului.

️La 12 august, ora 11:00, un șofer de 47 de ani, având intenția de a traversa calea ferată din satul Pervomaisc, raionul Căușeni, a fost tamponat lateral de tren. În automobil, se aflau 3 pasageri, unul dintre ei a decedat la fața locului.

Pe drumul de acces din satul Talmaza din Ștefan Vodă, conducătorul auto de 22 de ani, având exces de viteză nu s-a isprăvit cu ghidajul și s-a tamponat într-un copac.

Traseul Fălești, din cauza excesului de viteză și nerespectării indicatoarelor instalate temporar de informare, un șofer de 24 de ani a căzut cu mașina în groapa de reparare a scurgerii de apă.

Bălți, strada Ștefan cel Mare, din cauza vitezei, șoferul de 36 de ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în bordură. În urma accidentului, pasagerul a fost transportat la spital cu fractură deschisă a degetelor.

În același comunicat, cei de la INP au anunțat despre mașinile capcană dislocate pe traseele M5, R6, M15, E58, strada Decebal și N.Iorga din Bălți, Calea Basarabiei, Mircea cel Bătrân și Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău.

loading...

Comments are closed.