Alte știri

FOTO // UPDATE: Bărbatul care s-a răsturnat cu mașina la Sângerei a fost transportat cu echipajul SMURD la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 03 august echipajul aero–medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Sângerei spre municipiul Chișinău a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență bărbatul a avut de suferit în urma unui accident rutier, care s-a produs în după amiaza zilei de azi în raionul Sângerei.

Pacientul a fost preluat de la spitalul raional și transportat în siguranță cu elicopterul pe calea aeriană în capitală. Pe parcursul zborului acesta a primit îngrijirile necesare din partea medicilor și paramedicilor români.

Elicopterul SMURD Iași a aterizat pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău, de unde pacientul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, aceasta este a unsprezecea operațiune aero medicală transfontalieră realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Citește și: FOTO // Un Mercedes-Sprinter s-a răsturnat în apropiere de Sângerei. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate șoferul dintre fiare

loading...

Comments are closed.