Alte știri

(foto) Șoc pentru vizitatorii mall-ului din centrul orașului Iași! Podul unui restaurant s-a prăbușit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tavanul unui restaurant aflat într-un mall din centrul Iaşului s-a prăbuşit, vineri, în timpul unor lucrări care se realizau înaintea deschiderii. Mai multe persoane se aflau în apropiere, însă nimeni nu a fost rănit, transmite mediafax.ro

Tavanul din zona de servire a unui restaurant aflat într-un mall din zona centrală a Iaşului s-a prăbuşit vineri dimineaţa, când mai multe persoane se aflau în apropiere, însă nimeni nu a fost rănit.

Potrivit reprezentanţilor restaurnatului, programul de funcţionare al centrului comercial începe la ora 10, astfel că în zonă nu se aflau clienţi, iar angajaţii erau în bucătărie.

„În timpul unor verificări de rutină, o porţiune din tavanul suspendat s-a desprins, ca urmare a unei defecţiuni de montaj. Lucrarea iniţială a fost efectuată de un antreprenor contractat de chiriaş pentru amenajarea spaţiului”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii centrului comercial.Advertisement

Aceştia precizează că au început deja lucrările de remediere a problemei, iar zona din faţa spaţiului comercial a fost delimitată, iar accesul în restaurant este restricţionat.

loading...

Comments are closed.