Social

FOTO şocant. Cel mai grav caz de anorexie din istorie: „Îmi ascundeam mâncarea în urechi. Mi-am dat seama că sunt pe punctul de a muri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Julia Janssen, în vârstă de 24 de ani, a fost numită cel mai grav caz de anorexie din istorie: 35 de kilograme la 1,75 metri înălţime. Ajunsă la spital în ultimul stadiu, tânăra a realizat greşeala pe care a făcut-o şi a decis să îşi schimbe radical modul de viaţă.

Deşi problemele cu mâncarea au apărut pe când avea 13 ani, Julia Janssen nu a recunoscut niciodată că suferă de anorexie. Tânăra era îngrozită de fiecare dată când lua chiar şi jumătatea de kilogram şi se trezea noaptea pentru a face exerciţii şi vomita tot ce mânca. “A fost o perioadă sumbră. Mă simţeam ciudat. Nu ştiam cine sunt şi eram speriată de gândul că mă maturizez. Anorexia mi-a dat senzaţia falsă că am control asupra vieţii mele”, a povestit aceasta pentru DailyMail.

Julia (Zurich, Elveţia) ajunsese într-un stadiu atât de grav încât, pentru a scăpa de gura celor apropiaţi, îşi ascundea mâncarea în urechi şi refuza să bea apă. Şi-a pierdut aproape tot părul, un simplu duş o obosea peste măsură iar leşinul era la ordinea zilei.

„Îmi ascundeam mâncarea în urechi iar untul mi-l puneam în păr. Nici apă nu mai voiam să beau. Simţeam că mă îngraşa orice. Mi-am dat seama că sunt pe punctul de a muri”.

Odată ajunsă pe mâna specialiştilor, tânăra a realizat greşeala făcută şi trece printr-o transformare uluitoare: după doar câteva luni de tratament şi mers la nutriţionist, Julia a luat aproape zece kilograme în greutate.

loading...

Write A Comment