Externe

(Foto) Soția unui fotbalist celebru s-a pozat complet goală! Imaginea a devenit virală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Soția lui Ezequiel Garay, jucător în La Liga la Valencia și-a surprins fanii printr-o fotografie incendiară publicată pe contul de Instagram. Prezentatoarea de televiziune a distribuit o imagine în care apare complet dezbrăcată, realizată în mijlocul naturii.

Fotografia publicată de soția fostului jucător de la Real Madrid a atras peste 180.000 de aprecieri și peste 5.000 de comentarii.
 
„M-am dezbrăcat pentru că așa am vrut. M-am dezbrăcat pentru că asta nu face nimănui rău. M-am dezbrăcat pentru că nu sunt diferită. M-am dezbrăcat pentru că sunt liberă”, este descrierea fotografiei publicate de Tamara Gorro.
tamara gorro, soția unui fotbalist celebru s-a pozat complet goală, Imaginea a devenit virală, Ezequiel Garay, real madrid 
Soțul ei, Garay nu pare deranjat de modul lipsit de inhibiții în care pozează soția sa și a reacționat public la fotografia postată de Tamara pe contul de Instagram. „Nu știam că am o așa comoară acasă”, a fost comentariul lui Garay.
 
Tamara Gorro, în vârstă de 31 de ani a câștigat în 2008 Miss Segovia, care a propulsat-o în televiziune. În 2010 a participat la un show de dating, iar în 2012 s-a căsătorit cu fundașul central argentinian, cu care are și 2 copii.
 
Fost jucător la Benfica și Real Madrid, Garay joacă la Valencia din 2016 și a debutat în naționala țării sale în 2007.
loading...

Comments are closed.