Externe

(Foto) Stadionul construit de ruși pentru finala Campionatului Mondial 2018 a luat-o la vale după o ploaie

Pinterest LinkedIn Tumblr
Finalul Cupei Mondiale s-a încheiat dramatic pentru Rusia. Stadionul construit de aceștia special pentru Campionat a rezistat exact până în ultima zi, atunci când o ploaie torențială de câteva ore s-a abătut peste regiune.
Bloggerul rus Ilia Varlamov a mers la fața locului și a făcut mai multe fotografii stadionului, imortalizând starea dezastruoasă în care este acum acesta. Stadionul a fost practic spălat în totalitate, iar bucăți de metale folosite pentru balustrade, dar și alte componente din structura acestuia, au ajuns direct în râul Volga, care se află în apropiere.
 
După ce timp de o lună cât a fost Cupa Mondială în Rusia, abia dacă s-a văzut ploaia, acum, timp de două ore, a plouat cât aproape într-o lună. Din acest motiv, drumul nou care ducea la complexul nou construit a fost distrus. Aleea pietonală adiacentă şi cea mai mare parte a pantelor din jurul stadionului s-au surpat și au alunecat în râu.
 
Și nu doar exteriorul arenei a fost afectat puternic. Imagini din interiorul complexului arată că stadionul este inundat. Ţevile destinate drenajului au cedat sub presiune, aşa că apa a început să inunde incinta stadionului.
 
Ultimul meci pe Volgograd Arena a avut loc la 28 iunie, în grupe, între Japonia și Polonia. După încheierea CMF 2018, stadionul urmează să fie dat unei echipe locale. Construit între 2015 şi 2018, stadionul din Volgograd ar fi costat aproximativ 350 de milioane de euro, conform estimărilor presei.
 
Ilia Varlamov, care este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri in Rusia, susține că în urmă cu câteva zile un caz similar s-a petrecut și la Nijni Novgorod, unde a plouat torențial. Mai multe imagini, publicate pe Facebook, surprind un drum nou construit care a fost serios afectat de ape.

putin, cm 2018, Stadionul construit de ruși pentru finala Campionatului Mondial,a luat-o la vale după o ploaie puternică, croatia franta  4 : 2 

loading...

Comments are closed.