Alte știri

(Foto) Strada Studenților, care unește sectorul Ciocana cu Râșcani, a fost reparată. Șoferii pot circula liber

Pinterest LinkedIn Tumblr

Strada Studenților, din perimetrul străzilor N. Dimo și M. Sadoveanu, a fost deja reparată. Primăria Chișinău a menționat că lucrările au fost finalizate, fiind reabilitați în jur de 11 mii de metri pătrați de drum.

În cadrul lucrărilor, care au avut loc pe parcursul lunii august, strada a fost lărgită până la șapte metri, partea carosabilă a fost asfaltată, iar bordurile au fost montate. În total, s-au cheltuit aproape cinci milioane de lei, scrie Agora.md. 
 
„Reabilitarea străzii Studenților se înscrie în Programul municipal de întreținere a drumurilor, iar lucrările au fost îndeplinite de Î.M. „Exdrupo”. E de menționat că pe partea dreaptă a drumului, în direcția spre sectorul Ciocana, vor fi amenajate trotuare. De asemenea, strada Studenților este iluminată și semaforizată la intersecția cu str. N. Dimo”, se menționează într-un comunicat emis de Primăria Chișinău
 
Prin urmare, autoritățile municipale recomandă utilizarea străzii respective în special în orele de vârf. Și asta pentru că este una dintre soluțiile pentru a evita ambuteiajele de pe strada A. Russo, care leagă sectoarele Ciocana și Râșcani.
 
În prezent mai sunt în reparație străzile: Socoleni, N. Zelinski, C. Vârnav. Pe parcursul verii au fost reabilitate străzile: Ialoveni, V. Scutari, E. Coca, bd. Traian și str. P. Rareș. Acestea sunt parte a Programului municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 36 de milioane de lei.
loading...

Comments are closed.