Alte știri

FOTO // Surprinde-ți apropiații cu un cadou inedit de Crăciun. „Ciocolată neagră cu ȘPROT” made in Finlanda

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă încă nu v-ați decis ce să cumperi apropiaților tăi de Crăciun pentru a-i surprinde, soluția o puteți găsi la o companie de ciocolată finlandeză.

O mică companie din Finlanda produc ciocolată specială, iar super specialitatea lor este o ciocolată cu „șprote” în ea. De asemenea, au ciocolată cu carne de ren, dar și unele ciocolate tipice (cum ar fi cu mure), dar peștele este cel care șochează cel mai mult.

Brandul de ciocolată se numește „Taiga” și ar trebui să fie oarecum disponibil în magazinele speciale din Finlanda.

Ciocolata cântărește 100 g și conține 5 pești uscați. Peștele este numit „mirosul european” și reprezintă 7 % din greutatea totală a ciocolatei. Ca un alt ingredient special, ciocolata conține și sos de soia.

Fondatoarea brand-ului de ciocolată „TAIGA” povestește, că ideea cu peștele i-ar fi venit când a procurat un sac de „șprote” uscate pentru pisicile sale. Atunci și-a dat seama că acestea au gustul sărat și nota de gust și miros s-ar potrivi cu ciocolata neagră. Cel mai mult a fost îndemnată de ideea de a-și șoca consumatorii, care deschizând ambalajul să vadă peștii „plutind” într-o mare de ciocolată.

Echipa companiei, spun că ideile năstrușnice nu se vor opri aici, și că pe lângă ciocolatele clasice cu fructe uscate, vor continua să vină și cu alte tipuri de ciocolată îndrăznețe de tipul celei cu pește, cu care să-și surprindă consumatorii, iar ciocolata „Taiga” să fie recunoscută în întreaga lume ca ceva „Wow!”

În imagine (de la stânga la dreapta) trei dintre cei cinci cofondatori ai companiei producătoare de ciocolată „TAIGA”: Tanja-Maria Davidov, Anne Nymark și Mirja Palola (CEO).

 

 

 

 

loading...

Comments are closed.