Politic

(foto) Susținătorii lui Igor Dodon instigă la ură și amenință cu moartea prin spânzurare toți unioniștii

Pinterest LinkedIn Tumblr

O pagină cu numele „Unionizmul trece patria rămîne” a fost creată recent pe Facebook. Reieșind din numele acesteia ușor ne dăm seama despre faptul că aceasta este una împotriva mișcării unioniste. Doar că metodele de combatere a curentului dat sunt desprinse din epoca inghiziției.

Campania anti-unionistă a fost concepută probabil ca o reacție de răspuns la campania de informare decid.md care încearcă să afle câți din locuitorii capitalei de fapt sunt pentru sau contra Unirii Republicii Moldova cu România.

O postare sponsorizată vine cu un mesaj amenințător la adresa unioniștilor. „Iată ce vom face cu fasciştii-unioniştii după alegerile parlamentare. Însă pentru asta noi trebuie astăzi să votăm împotriva unirii. Moldova este şi va fi ţara noastră. Să spunem „Nu” unirii. Preşedintele Dodon este alături de noi”, se arată în mesajul care însoţea fotografia.

Din câte putem observa accesând pagina, ca imagine de copertă îl vedem pe președintele țării, Igor Dodon cu un mesaj în limba rusă, care în română ar suna „Nu unioniștilor”.

Pagina este una nou creată, iar analizând celelalte postări ne dăm seama că e vorba sau despre un susținător și bun prieten al bloggerului și a președintelui mișcării Voievod, cunoscutului moldovenist Nicolae Pascaru, sau poate chiar acesta gestionează pagina.

loading...

Comments are closed.