FOTO // Sute de lideri ai echipei lui Ilan Șor au participat la forumurile politice din Orhei, Bălți, Taraclia și Găgăuzia

Sute de lideri locali ai echipei lui Ilan Șor s-au reunit în această săptămâna la forumurile politice, care s-au desfășurat la Orhei, Bălți, Taraclia și Găgăuzia.

Tradițional, au fost discutate realizările și performanțele echipelor lui Ilan Șor din aceste teritorii. Dezbaterile au inclus diverse teme actuale din domeniile economie, educație, sănătate, infrastructură și politică externă, reflectând preocuparea constantă a echipei lui Ilan Șor față de nevoile și aspirațiile cetățenilor.

Totodată, au fost analizate prioritățile politice prin prisma situației politice interne și externe actuale. A fost stabilită agenda politică pentru perioada următoare, precum și principalele direcții de dezvoltare și proiecte infrastructurale, sociale și economice ale echipei lui Ilan Șor în orașul și raionul Orhei, Taraclia, Găgăuzia și Bălți. În acest mod, activitatea este aliniată la nevoile și așteptările cetățenilor pe termen de scurtă și lungă durată.

Prezentă la forumul politic din Orhei și Bălți, deputata Marina Tauber a mulțumit întregii echipe, pentru eforturile depuse în scopul transmiterii cetățenilor ideile și valorile formațiunii, dar și pentru realizarea cu succes a viziunii politice a formațiunii.

“Prioritățile discutate reflectă nu doar voința partidului nostru dar, în primul rând, nevoile urgente ale populației și așteptările de la politicieni. Bazându-ne pe acestea, vom continua să acționăm pentru a ne îndeplini promisiunile și pentru a produce schimbările așteptate de către cetățeni. Fiecare dintre noi trebuie să joace un rol crucial în construirea unui viitor mai bun pentru țara noastră”, a declarat Marina Tauber, deputat ales pe listele Partidului “ȘOR”.

Forumurile au finalizat cu urări de suflet, cu ocazia sosirii primăverii, ajunului de 8 martie și, retrospectiv, cu prilejul zilei de 23 februarie.

Reamintim că, săptămânile precedente, președinții organizațiilor primare din toate raioanele țării și din Chișinău s-au întrunit în cadrul forumurilor politice în Capitală.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share