Social

FOTO: Tânăra din Rusia, căreia soțul gelos i-a tăiat brațele cu toporul, se recăsătorește

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi ani în urmă, Margarita Graceva a fost schilodită de soțul său, acum însă trăiește o nouă poveste de iubire. Aceasta se pregătește de nuntă, scrie EA.md

Margarita Graceva a trăit un adevărat coșmar în 2017 atunci când soțul său, nebun de gelozie, a dus-o în pădure a bătut-o și i-a tăiat ambele mâini. După ce a săvârșit fapta monstruoasă, bărbatul singur a dus-o la spital. Atunci medicii au reușit să-i salveze brațul stâng, iar în loc de mâna dreaptă, femeia poartă o proteză bionică. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună doi copii.

Au trecut doi ani de atunci, fostul soț a fost condamnat la 14 ani de închisoare cu regim sever, iar Margarita Graceva nici nu dorește să audă despre acesta, a găsit putere să zâmbească din nou, ba mai mai mult – să iubească din nou.

În prezent femeia, trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre acest lucru a povestit chiar ea, în cartea lansată recent: Fericită fără brațe – o poveste de iubire și monstruozitate.

Tânăra a dezvălut pentru jurnaliști că misteriosul bărbat despre care vorbește în ultima parte a cărții există și este alesul inimii sale. „Nu este un personaj inventat, este un om real. Deja i-am făcut cunoștință cu mama mea. M-a cerut în căsătorie și eu am acceptat. Urmează o nuntă, dar nu anul acesta”, povestește Rita.

Sursa foto: Instagram.com

loading...

Comments are closed.