Politic

(FOTO) Tinerii Democrați din sectorul Ciocana și-au ales un președinte nou

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sunt activi, vor să trăiască într-o ţară prosperă, iar viitorul este în mâinile lor. De această părere sunt tinerii democraţi din sectorul Ciocana al Capitalei, care s-au întrunit joi într-o şedinţă. La eveniment a fost ales un nou preşedinte al organizaţiei. În urma votului unanim, Alexandru Talmaci l-a înlocuit pe Artiom Guşan, care a ocupat această funcţie timp de 4 ani, scrie Publika.md.

„Un nou candidat la preşedinte pe care eu vreau să-l propun este Alexandru Talmaci. O persoană foarte devotată partidului democrat”, a spus fostul preşedinte al tinerilor democraţi, sectorul Ciocana, Artion Gușan.

„Noi vrem ca sectorul nostru să fie unit, relaţiile noastre să fie bazate pe prietenie îndreptate spre binele ţării”, a spus preşedinte tinerilor democraţi, sectorul Ciocana, Alexandru Talmaci.

„Eu vreau să zic tinerilor, într-un ceas bun, ei vor avea tot sprijinul şi vom împărţi experienţa cu ei şi împreună vom forma o organizaţie unită, consolidată”, a spus membru al Partidului Democrat, Nae Simion Pleșca.

La eveniment au luat parte în jur de 300 de tineri democraţi şi simpatizanţi ai formaţiunii. Aceştia spun că văd o perspectivă bună în calitate de membri ai PDM.

„Eu pot să vă spun concluzia, o alternativă mai bună decât tineretul democrat şi partidul democrat în totalitatea sa, pur şi simplu nu există, de aceea eu personal, în numele tinerilor democrat, să veniţi alături de noi”, a spus  preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat, Alexandru Cauia.

La eveniment a participat şi deputatul Constantin Ţuţu care a menţionat că este încrezut în succesul aripei tinere a Partidului Democrat.

„Mă simt foarte bine cu tinerii democraţi pentru că sunt mulţi, sunt o echipă puternică, deja aţi văzut că sunt foarte mulţi tineri cu idei diferite”, a spus deputatul Constantin Țuțu.

Din Partidul Democrat din Moldova fac parte aproximativ 20 de mii de tineri.

 

loading...

Comments are closed.