Alte știri

(foto) Top 10 cele mai frumoase sportive din lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ele au bătut recorduri și au atins succesul în lumea sportului, iar dincolo de asta sunt și frumoase. Atenția fanilor este atrasă și de alte aspecte, în afară de cele ce țin de performanțele sportive. Vedeți care femei sunt considerate 10 cele mai frumoase sportive.

1. Caroline Wozniacki, tenismenă

Caroline WozniackiAre 26 de ani şi este numărul 1 în tenisul mondial, după ce a depășit-o pe Simona Halep la Australian Open, într-o finală epică. Este din Danemarca, vorbeşte fluent poloneză şi engleză, iar în 2014 a suferit o mare dezamăgire în dragoste, ea fiind părăsită de iubitul său Rory McIlroy, după o relaţie de aproape patru ani.

 

2. Julia Mancuso, ski 

Julia MancusoReprezentantă a sporturilor de iarnă, americanca are în palmares aurul în proba de slalom uriaş la Olimpiada din 2006, de la Torino. De asemenea, a câştigat argintul în 2010, la Vancouver, în probele de coborâre şi combinată alpină. Julia are origini italiene, iar tatăl său, Ciro, a fost arestat pentru trafic de marijuana când ea avea cinci ani şi a stat închis mai bine de un deceniu. Julia Mancuso este necăsătorită, dar a avut o relaţie amoroasă destul de îndelungată cu schiorul norvegian Aksel Lund Svindal.

 

3. Maria Sharapova, tenis

Maria SharapovaVicecampioană olimpică la JO 2012, Şarapova este pe locuri fruntaşe în mai toate topurile care au ca subiect cele mai frumoase fete din sport. Ani la rând a fost cea mai bine plătită sportivă din lume, iar de-a lungul vremii a avut relaţii cu Adam Levine, solistul de la Maroon 5, producătorul tv Charlie Ebersol sau jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov.

 

4. Alex Morgan, fotbal 

Alex MorganEste sexy şi talentată, una dintre cele mai bune jucătoare de fotbal din lume, aleasă în 2012 Fotbalista Americană a Anului. În vârstă de 27 de ani, ea a marcat golul victoriei SUA contra Canadei, în semifinală de la JO 2012. De asemenea, în finală a dat pașă de gol pentru Carli Lloyd’s, care a marcat pentru 2-1 în dispută pentru aur, cu Japonia. Morgan a apărut în numeroase reviste, Sport Illustrated 2012, de două ori în ESPN, inclusiv pe copertă. S-a căsătorit cu Servando Carrasco, de Anul Nou, în 2014.

 

5. Antonija Misura, baschet 

Antonija MisuraEste o jucătoare croată de baschet, înaltă de 1,81 metri. A împlinit recent 29 de ani, iar frumuseţea sa a atras atenţia presei din întreaga lume. În august 2015 ea s-a căsătorit cu Marko Sandric, de asemenea jucător în naţionala de baschet a Croaţiei. Antonija este componentă a echipei Toulouse Metropole din prima ligă franceză. Jucătorul american de baschet Nate Robinson spunea despre ea că este cea mai frumoasă baschetbalistă pe care a întâlnit-o vreodată.

 

6. Heather Mitts, fotbal

Heather MittsAre 37 de ani şi este un star al fotbalului feminin. A câştigat trei medalii olimpice de aur cu naţionala SUA, în 2004, 2008 şi 2012. A fost votată cea mai sexy fotbalistă din Liga Nord-americană, de Playboy Online, iar înainte să se căsătoarească, în 2010, era considerată de revista Philadelphia cea mai sexy sportivă nemăritată. Soţul ei este jucător de fotbal american, cei doi având un fiu, Connor, născut în 2014.

 

7. Amanda Beard, înot

Amanda BeardEste una dintre cele mai de succes înotătoare din istoria Americii şi, de asemenea, una dintre cele mai frumoase. În vârstă de 35 de ani, ea a câştigat în carieră şapte medalii olimpice, două dintre ele fiind de aur. De asemenea, a fost votată de două ori Înotătorul American al Anului. Frumuseţea sa nu a trecut neobservată, astfel că a apărut pe coperţile revistelor Playboy şi FHM. Are 1,73 m înălţime, este vegetariană, iar din 2009 este căsătorită cu fotograful Sacha Brown.

 

8. Lindsey Vonn, schi

Lindsey VonnCunoscuta schioare americană a ajuns la vârsta de 31 de ani, iar în palmaresul său figurează două titluri olimpice, obţinute în 2010, la Vancouver. A fost căsătorită cu Thomas Vonn, timp de patru ani, iar apoi a avut o relaţie amoroasă cu Tiger Woods. Are o înălţime de 1,78 metri, iar anul acesta a câştigat Globul de Cristal în proba de coborâre, la schi alpin.

 

9.  Melanie Adams

Melanie AdamsEste cea mai sexy atletă specialistă în proba de săritura în înălţime care a participat vreodată la Jocurile Olimpice. Este australiancă, are 27 de ani, iar în 2012 a participat la Olimpiada de la Londra. Participanţii la un sondaj pe site-ul Dirt.com au votat drept cea mai sexy participantă la JO 2012. În paralel cu activitatea sportivă a participat şi la numeroase concursuri de frumuseţe, iar în 2006 a fost finalistă la Miss Teen Australia.

 

10. Cătălina Ponor, gimnastă

Cătălina PonorAre 28 de ani şi este considerată una dintre atracţiile Jocurilor Olimpice şi acum, la 12 ani de la primele medalii de aur cucerite la Olimpiadă. Mai are în palmares patru medalii olimpice obţinute în urmă cu patru ani, la Londra, iar recent s-a despărţit de iubitul său, gimnastul portorican Tony Ramos. Constănţeanca a fost în 2004m la Atena, prima gimnastă după Daniela Silivaş, în 1988, care a reuşit să câştige trei medalii de aur la aceeaşi ediţie a Jocurilor Olimpice.

Dacă va plăcut acest top nu uitați să faceți un share să vadă și prietenii voștri.

loading...

Comments are closed.