(foto) Top 10 cele mai spectaculoase cinematografe din lume

filme, Top 10 cele mai spectaculoase cinematografe din lume

Desi in tara noastra domeniul acesta este deficitar, in lume cinematografele sunt foarte populare si intr-o permanenta dezvoltare. Unele sunt din ce in ce mai inovatoarea in ceea ce priveste modul de redare al filmului, altele prefera sa faca din cinematograful insusi o capodopera prin interioarele lor si prin decor. Unele dintre acestea au o istorie interesanta, au supravietuit incendiilor, au trecut prin razboaie, au fost demolate si restaurate dar nu si-au pierdut nimic din farmecul si unicitatea lor. Iata aici cateva dintre cele mai spectaculoase, care merita vazute si care sigur va vor impresiona.

1. Olympia Theater din Grecia. 

Ceea ce este special la aceasta sala este ca in loc de canapele sunt amplasate paturi. Spectatorii se pot intinde pe pat si pot viziona filmul ca si cu ar fi la ei acasa. Senzatia unica de a sta intr-o sala plina de paturi unde oamenii se uita la film cred ca este de nedescris.

Olympia Theater din Grecia, cinema2. Sci-fi Dine-in Theater din Hollywood. 

O sala plina de masini decapotabile colorate care imita un cinematograf in aer liber. Un loc plin de culare si ne aminteste de filmele Disney.

Sci-fi Dine-in Theater din Hollywood, cinema3. Electric Cinema din Notting Hill, Anglia. 

Un loc cu un aer luxos care pastreaza ceva din vechile sali de opera unde erau invitati doar aristoctaii. Spectatorii se pot relaxa in fotoliile mari de catifea rosie si pot “savura” in tihna filme de arta.

Electric Cinema din Notting Hill, Anglia, marea britanie4. Paramount Theater din California. 

Textura, culoarea vibranta a peretilor si a celorlate decoratiuni impresioneaza puternic si fac din incapere o adevarata opera de arta.

top filme, Paramount Theater din California, sua5. Hot Tube Cinema din Londra. 

Cinematorgraful este in aer liber iar in loc de scaune exista cazi de baie in care spectatorii pot savura un film sau pot socializa.

filme bune 2018, Hot Tube Cinema din Londra,6. Movie Theater din Paris Barci in loc de canapele.

Pe cat de neadevarat suna pe atat reale sunt.

feanta, Movie Theater din Paris, cinema7. Fox Theater din Oakland, SUA. 

Se diferentiaza prin aspecul somptuos si prin maretia decorului. Pare interiorul unui palat peste care sta un tavan de cristal.

Fox Theater din Oakland, SUA8. Bijou Theater din Brigdgeport, SUA. 

Un spatiu unde poti socializa si vedea un film, o imbinare intre restaurant si cinema. Exista mese pe laterale iar pe centru banci ca intr-o sala obisnuita de cinema.

Bijou Theater din Brigdgeport, SUA, statele unite9. Four Star Theater din San Francisco. 

Sala este parca creata pentru a vedea filme de arta, incadrata de pereti acoperiri de draperii unde spectatorul se poate concentra doar asupra filmului.

Four Star Theater din San Francisco, sua10. Cinema City Leira din Portugalia. 

Perfecta pentru iubitorii filmelor de animatii sau a celor cu supereroi. Locul ar fi pe placul celor mici.

europa filme, Cinema City Leiria din Portugalia

Total
0
Shares
Total
0
Share