Editoriale

(FOTO) Top 5 bloguri de modă din Moldova care ne inspiră! 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stilul este ceva personal. Nu poți lua cursuri de stil, după care să citești câteva cărți, dai un examen, și gata, ai stil! Desigur, te poti inspira din reviste, din bloguri de modă sau de la designeri, însă, tot ce va conta este modul cum ai ales să fii, atitudinea pe care o abordezi.

Pentru zilele când suntem în pană de idei, vă prezentăm 5 bloguri de fashion autohtone cu care ne identificăm și de la care ne luăm doza de inspirație.

1. Doina Ciobanu
Autoarea blogului TheGoldenDiamonds.com este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din Republica Moldova. A fost remarcată de marile reviste internaţionale precum „Vogue”, „Elle”, „L’Officiel”, „Cosmopolitan” şi site-uri celebre – „The Santorialist”, „Fabsugar”, „New York Magazine”, care au apreciat deopotrivă ţinutele ei clasice, elegante şi moderne. Fashionista se poate mândri cu 63.523 like-uri pe pagina de facebook și 332 mii de urmăritori pe Instagram.

CLICK PE IMAGINE – pentru a mări pozele

2. Cristina Gheiceanu
A renunțat la cariera din televiziune și s-a mutat de ceva timp în Elveția, este autoarea blogului cristinagheiceanu.com și una dintre fashion bloggerițele de succes care își poartă cu mândrie vocația în întreaga lume. Recent, Cristina și-a bucurat urmăritorii despre colaborarea cu Dior. Aceasta are peste15 mii de like-uri pe pagina de Facebook și 101 mii followers pe Instagram.

3. Ana Ciorici
Este mama a doi copii, dar acest lucru nu o împiedică ca să fie în topul celor mai cunoscute bloggerițe din Moldova. Femeia de afaceri care aduce frumosul fie prin ținutele pe care le crează și le postează pe blog, fie prin make-up-ul pe care îl face clientelor sale. Ana Ciorci se poate mândri cu un blog de succes, ana.ciorici.com – 27.478 like-uri pe pagina de facebook și 45,8 mii de urmăritori pe Instagram.

4. Daniela Culev
Tânara mămică și-a creat propriul blog TheFlavourStyle.com în 2012, iar astăzi deja se poate mândri cu o grămadă de vizualizări. Bloggerița poartă creații vestimentare inedite, deseori acestea fiind create chiar de ea. Daniela are peste 14 mii de like-uri pe pagina de facebook și peste 21 mii de urmăritori pe contul de Instagram.

5. Cristina Surdu
Cristinasurdu.com are peste 73 de mii de urmăritori pe Instagram și posedă o garderobă deosebită, dar şi un stil vestimentar care inspiră și cucerește orice femeie. Bloggerița călărește mult, din această cauză blogul său a devenit un jurnal stilat de călătorii.

CLICK PE IMAGINE – pentru a mări pozele

Dacă va plăcut acest top, dați un share să facă și prietenele voastre!

 

loading...

Comments are closed.