Social

(foto) Tornada din județul Călărași a lăsat peste 400 de oameni fără curent electric, iar 14 case au fost distruse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tornada formată marți după-amiază în județul Călărași a provocat pagube însemnate. Peste 400 de familii din judeţul Călăraşi nu au curent electric, miercuri, după tornada care s-a produs marţi seara, în zona Drajna – Dragalina.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis că miercuri dimineaţa, 447 de abonaţi din 7 localităţi din judeţul Călăraşi nu au curent electric, a informat Mediafax.

Este vorba de oraşul Călăraşi şi localităţile Dragalina, Grădiştea, Jegălia, Modelu, Perişoru şi Roseti, unde sunt semnalate probleme. Echipe specializate se afla in teren pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

Până în acest moment, 14 case au fost distruse de tornada și vijelia puternică care au afectat marți după amiază județele Călărași și Ialomița. Locuitorii afectați sunt în satele Drajna, Constantin Brâncoveanu și Dragalina.

Oamenii nu mai pot locui acolo și își vor petrece noaptea la rude și la vecini. Autoritățile locale au evaluat situația și caută soluții pentru cazarea locuitorilor afectați. Între timp, aceștia încearcă să limiteze pagubele, acoperind găurile cu folii de plastic, așa cum se poate observa din imaginile din galeria foto.

O tornadă impresionantă a fost filmată, marţi, de mai mulţi şoferi în zona localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

loading...

Comments are closed.