FOTO // Tradițional, Ilan Șor a dat startul sărbătorilor de iarnă, la Orhei

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă, la Orhei, acolo unde a fost inaugurat cel mai frumos Pom de Crăciun din țară, în prezența a sute de copii și adulți, care au așteptat cu nerăbdare acest eveniment. De asemenea, au fost aprinse miile de decorațiuni festive cu care a fost împodobit tot orașul. Pe butonul magic, care aprinde luminile de sărbătoare, a apăsat primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, care s-a deghizat în moș Crăciun și care a ajuns în Piața „Vasile Lupu” cu o macara, surprinzându-i în mod plăcut pe toți cei prezenți.

Seara de poveste a continuat cu un frumos spectacol pentru copii, cu personaje din poveștile de iarnă și cu animatori. De asemenea, cei mici au primit daruri de la moș Crăciun. Totodată, în centrul Orheiului, a fost amenajat un târg de Crăciun.

De pe scena instalată în Piața „Vasile Lupu”, au fost transmise urări de bine din partea oficialilor prezenți la eveniment.

„Sunt foarte fericit că am ajuns sănătoși și la aceste sărbători de iarnă. Surprizele vor curge gârlă la Orhei. Atât în centrul orașului, cât și în cel mai mare parc din țară – OrheiLand, vor avea loc evenimente și surprize de neuitat. Ne bucurăm să vedem atâta lume la evenimentul din această seară. În următoarea perioadă, startul sărbătorilor de iarnă va fi dat în toate localitățile din raionul Orhei”, a menționat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

La eveniment a participat și fostul viceprimar al municipiului Orhei, deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova.

„Din 2015, Ilan Șor are grijă ca sărbătorile de iarnă să fie deosebite, aici, la Orhei. Pomul de Crăciun demonstrează că echipa Partidului „ȘOR” face tot posibilul să avem parte de sărbători frumoase, în pofida vremurilor grele din ultima perioadă. Fie ca anul 2023 să vă aducă numai bine, lumină și căldură în casele și inimile dumneavoastră. La mulți ani tuturor!”, a menționat Reghina Apostolova.

La rândul său, viceprimarul orașului Orhei, Cristina Cojocaru, a dat asigurări că locuitorii orașului și oaspeții acestuia vor avea parte de sărbători de iarnă de neuitat. Iar vicepreședintele raionului Orhei, Tatiana Platon, a menționat că în fiecare seară, începând cu ora 17:00, în Piața „Vasile Lupu” din Orhei, va fi pregătite mai multe surprize pentru copii.

Printre oaspeții evenimentului s-a numărat și Serghei Dănilă, vicepreședintele Organizației Teritoriale a Partidului „ȘOR” din municipiul Bălți, care s-a arătat plăcut surprins de atmosfera de basm de la Orhei, pe care vrea să o aducă și în capitala de nord a țării.

„Sunt încântat să văd atâția oameni aici și atâta frumusețe în jur. Vă așteptăm la anul la Bălți. Ne dorim ca Ilan Șor și Marina Tauber să administreze orașul, astfel încât să avem și noi parte de sărbători de iarnă pe cinste”, spus Serghei Dănilă.

Și președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, cetățean de onoare al municipiului și raionului Orhei, a transmis un mesaj emoționant și i-a felicitat pe toți cei prezenți cu ocazia startului sărbătorilor de iarnă.

„În aceste vremuri grele, cu toții trebuie să avem parte de clipe de bucurie. În orașul nostru iubit, Orhei, conform tradiției, trebuie să fie cel mai frumos. Să avem cel mai frumos brad, cele mai frumoase decorațiuni și cei mai frumoși oameni. Vă felicit din suflet cu ocazia startului sărbătorilor de iarnă. Tot ce îmi doresc pentru fiecare dintre voi este ca visurile voastre să se îndeplinească. Vă iubesc! La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Ilan Șor.

Sărbătoarea a continuat cu un concert susținut de artiști autohtoni și din România. Invitații speciali au fost Edward Sanda și Cleopatra Stratan, care au oferit un recital de excepție.

Total
0
Shares
Total
0
Share