FOTO // Tragedie în satul Logofteni: Incendiu mortal declanșat de fumatul imprudent

În dimineața zilei de 22 noiembrie, pompierii din nordul țării au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o casă de locuit din satul Logofteni, raionul Fălești. Apelul către Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:30. La fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au constatat că flăcările au cuprins în totalitate casa de locuit, cu o suprafață totală de 24 metri pătrați.

În timpul intervenției, angajații IGSU au descoperit cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 48 de ani.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul la ora 08:06 și să-l stingă complet la ora 10:59. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, specialiștii IGSU au concluzionat că focul a fost declanșat din cauza imprudenței în timpul fumatului.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația să respecte cu strictețe regulile antiincendiare și să evite fumatul în locuințe. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2023, au fost înregistrate 198 de incendii declanșate din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share