Alte știri

FOTO // Tragedie într-un sat din Călărași. Un tânăr de 18 ani s-a împușcat în față cu o armă de vânătoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit după ce s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Totul s-a întâmplat ieri, 22 iunie, într-o Gospodărie Țărănească din localitatea Pitușca, raionul Călărași.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Solicitată de Deschide.MD, ofițerul superior de presă al IP Călărași, Vicol Cristina, ne-a comunicat că trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de un antreprenor. De dimineață, bărbatul împreună cu un grup de 10 persoane au plecat la muncă în câmp pentru a strânge roada. Ulterior, muncitorii s-au oprit pentru a lua prânzul, iar bărbatul a plecat la o stație PECO pentru a aduce motorină pentru tehnica agricolă. În jurul orelor 14:40, bărbatul a trecut să ia niște lucruri dintr-o încăpere, unde depozitează toate agregatele, a gospodăriei sale. Deschizând ușa încăperii, l-a observat pe tânăr la pământ, cu capul însângerat și o armă de vânătoare lângă el, în urma cărui fapt a anunțat poliția.

Potrivit oamenilor legii, arma de vânătoare, cu țeava lisă, era deținută ilegal în podul casei de către proprietar și era rămasă de la bunicul său. Despre existența armei date cunoștea și victima. În timp ce s-a comis tragedia pe teritoriul gospodăriei nu se afla nici o persoană.

Preliminar, în urma probelor acumulate, s-a constatat că tânărul a luat arma nesupravegheată și s-a împușcat în regiunea feței.

Polițiștii au ridicat, de la locul tragicului incident, arma de vânătoare cu țeava lisă, un tub de cartuș ce se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16mm, depistate în încăpere.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului.

 

 

loading...

Comments are closed.