Alte știri

FOTO // Tragedie la Nisporeni. Un bărbat de 54 de ani a murit într-un incendiu în propria casă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tragedie, în raionul Nisporeni. Un bărbat de 54 de ani a decedat după ce casa i-a luat foc. Totul a avut loc în data de 11 aprilie în jurul orei 20.25, în satul Șișcani. Poliția și pompierii au fost chemați de un consătean al victimei, care a  declarat precum că în gospodăria unui locuitor, în vârstă de de 54 ani din s. Șișcani a izbucnit un incendiu în urma căruia a luat foc o odaie a casei de locuit a luat foc, scrie Echipa.md.

Potrivit ofițerului de presă de la IP Hâncești, Cristina Vicol, la fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în jurul orei 19:30, într-o odaie a casei în care se afla și victima, de la soba de încălzire cu lemne a izbucnit un incendiu, care a fost stins de către vecini până la sosirea pompierilor. Tot vecinii au scos din casă și bărbatul, care se afla în stare inconștientă.

La sosirea ambulanței s-a constatat decesul care posibil a survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon și a arsurilor de pe spate și a picioarelor.

Din spusele rudelor, bărbatul locuia de unul singur și făcea abuz de băuturi alcoolice. Acesta însă nu avea conflicte nici cu rudele, nici cu vecinii.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

loading...

Comments are closed.