FOTO // Trei șoferi beți la volan au fost prinși de poliție în ultimele 24 de ore

Aseară, în jurul orei 01:30, pe strada Calea Basarabiei din Capitală, un taximetrist de 53 ani a fost stopat de polițiști pentru verificări. În timpul discuțiilor cu individul, oamenii legii au simțit un miros de alcool dar și un comportament suspect.

Fiind supus testului alcoolscopic, acesta a arătat o concentrație de 0,75mg/l vapori de alcool în aerul expirat, iar rezultatul expertizei a arătat prezența în organism la substanțe narcotice.

De asemenea, Poliția Națională a mai identificat un tânăr de 22 ani ce conducea în stare de ebrietate. Avea o concentrație de 1,12 mg/l vapori de alcool în aerul liber și șofa fără o remușcare de conștiință prin satul Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei.

Un caz similar a avut loc în orașul Hâncești. Bărbat de 35 ani, vizibil în stare de ebrietate se afla la volanul unei Dacia. Rezultatul testului Drager a arătat 0,90 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Ulterior, autoturismele au fost transportate la parcarea specială, iar șoferii sunt cercetați penal pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

”Amintim că siguranța din trafic depinde de fiecare. Vă îndemnăm repetat NU urcați la volan dacă ați consumat alcool”, transmite Poliția Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share