Externe

FOTO // Ultima oră! Două trenuri s-au ciocnit în România. Impactul DEVASTATOR a făcut victime

Pinterest LinkedIn Tumblr

11 persoane rănite din care una merge cu elicopterul SMURD la un spital din București. Alte 20 de persoane, ocupanţi ai trenului, au fost evaluate la faţa locului, dar nu necesită transport la spital.

„Persoanele sunt conştiente. 10 au fost duse la spital cu ambulanţe, iar una cu politraumatisme a fost luată cu elicopterul SMURD şi va fi dusă la spital în Bucureşti. Traficul feroviar pe relaţia Ploieşti Sud-Bucureşti este blocat”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova, informeaza gandul.info.

 „Alte 20 de persoane aflate în tren au fost evaluate la faţa locului şi nu necesită transport la spital”, precizează ISU Prahova.

Numărul persoanelor rănite a crescut, iniţial fiind anunţate cinci, doi mecanici şi trei pasageri. Ulterior, numărul răniților a ajuns la șase, iar Raed Arafat spunea că starea acestora este una bună, nefiind nevoie de transportul vreunuia la București Persoanele rănite au fost evaluate medical la faţa locului, iar cei care nu au fost răniţi au fost direcţionaţi către sala de aşteptare. 50 de persoane se aflau în trenul de călători, care circula cu 20 km/h în momentul producerii accidentului.

Citește și: Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Cehia: 21 de oameni sunt răniți

 

loading...

Comments are closed.