FOTO // Un angajat al unei întreprinderi silvice a fost prins la furat lemne. Ce pedeapsă a primit

Doi bărbați de 44 și 47 de ani, printre care și angajatul întreprinderii silvice din Cahul, au fost surprinși de către polițiștii de frontieră în timp ce transportau ilegal lemn verde de salcie, pe direcția localității Vadul lui Isac. Cazul a fost înregistrat pe data de 30 noiembrie.

„În timpul executării unei misiuni de supraveghere a graniței moldo-române, patrula Sectorului Poliției de Brontieră Brînza au oprit în trafic un autovehicul de model Gaz, care se deplasa dinspre frontiera de stat. La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit două persoane care nu au putut prezenta actele de identitate și nici cele necesare pentru a se afla în zona de frontieră. În fapt, bărbații au fost identificați ca fiind cetățeni moldoveni, unul dintre ei având funcție de răspundere la Întreprinderea silvică „Silva Sud” Cahul”, precizează oamenii legii.

Pentru încălcarea regimului de frontieră bărbaților le-au fost aplicate amenzi în mărime de 600 lei.

Totodată, polițiștii de frontieră au constatat că șoferul nu deținea permisul de conducere și nici acte valabile pentru mijlocul de transport, dar și pentru încărcătura transportată, astfel fiind sesizați reprezentanții IPM Cahul și INSP Cahul.

În continuare, cazul este cercetat în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, mijlocul de transport cu încărcătura de lemn a fost indisponibilizat la parcarea cu plată, conform legislației în vigoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share