Social

FOTO // Un automobil, „străpuns” de parapet la Telenești. Salvatorii IGSU au AU DESCARCERAT șoferul din mormanul de fiare

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 13 octombrie angajații IGSU din raionul Telenești au fost alertați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident produs pe traseu în apropiere de localitatea Sărătenii Vechi, raionul Telenești, transmite Telegraph.md

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:45. Potrivit primelor informații un autovehicul de model Opel Astra s-a tamponat într-un parapet metalic. În consecință conducătorul auto un bărbat în vârstă de 30 de ani a rămas blocat în fiarele autoturismului.

La fața locului a interveni un echipaj de salvatori care e efectuat lucrări de descarcerare și deblocare a persoanei încarcerate. După finalizarea operațiunii, bărbatul a fost preluat de echipa de medici ajunși la fața locului, fiind internat cu diverse traumatisme în spitalul raional din Telenești.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

Ceartă cu final tragic într-o familie din Rîbnița. O femeie și-ar fi înjughiat mortal soțul

loading...

Comments are closed.