Alte știri

FOTO // Un avion s-a prăbuşit în timpul unei şedinţe foto pe plajă. Un cuplu sărbătorea venirea pe lume a bebeluşului lor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fotografii spectaculoase au dezvăluit momentul terifiant în care un avion din Al Doilea Război Mondial s-a prăbușit în mare, la câțiva metri distanță de o tânără gravidă, în timpul unei ședințe foto alături de partenerul ei, în Florida, informează Observatornews.ro

Momentul în care un avion s-a prăbuşit în mare a fost surprins în poză de o mamă, în timp ce încerca să-şi fotografieze fiica alături de soţul său, într-o şedinţă foto care sărbătorea venirea pe lume a bebeluşului lor.

Avionul participa la un spectacol aerian în apropiere

Amber Ditmer, în vârstă de 40, a crezut că nu vede bine atunci când un avion se apropia cu repeziciune de mal, la mică distanţă de cuplul ca poza fericit. Cei doi stăteau îmbrăţişaţi, privind unul la celălalt, în ceea ce trebuia să fie o fotografie romantică înainte de naşterea copilului lor.

Viitoarea mămică, Kristan Othersen, în vârstă de 22 de ani, se afla alături de partenerul ei, Kyle Johnson, în vârstă de 23 de ani, la malul mării. Cei doi plănuiseră o şedinţă foto specială înainte de naştere, pentru a imortaliza momentul special, pe plaja Cocoa, chiar la sud de Cape Canaveral.

„Fiica mea Kristan a vrut să facă o şedinţă foto înainte de naştere, la plajă. Ne aflam acolo de 10 minute, când fiica de 14 ani, Miya, care se afla în apă, mi-a făcut semn să mă uit la un avion care se apropia de apă. Am început să fac fotografii pe măsură ce avionul continua să coboare din ce în ce mai jos. Erau oameni peste tot. Am presupus că va fi un truc și nimeni nu a fugit. Următorul lucru care s-a întâmplat a fost când avionul s-a prăbuşit pur şi simplu în apă, dar a reuşit să ocolească oamenii aflaţi în mare” a povestit Amber.

Avionul participa la un spectacol aerian în apropiere, așa că mulți turişti care se aflau pe plajă s-au speriat când au văzut cum se apropie cu repeziciune de sol. Din fericire, nici pilotul, nici oamenii care se aflau în zonă nu au fost răniţi. Incidentul a avut loc în sudul Floridei, în data de 17 aprilie.

Citește și: De ce acțiunile unui gigant chinez din tehnologie au scăzut după ce șeful companiei a postat un poem scris acum un mileniu

loading...

Comments are closed.