Social

FOTO // Un bărbat a ajuns la spital, iar altul a ars de viu, după ce un automobil s-a izbit într-un utilaj agricol și s-a răsturnat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a ajuns la spital, iar altul a ars de viu, după ce un automobil s-a izbit într-un utilaj agricol și s-a răsturnat, ulterior a fost cuprins de flăcări. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:55, la intrarea în localitatea Zgurița, din raionul Drochia, scrie tv8.md

Oamenii legii au fost sesizați la data de 17.10.2020 precum că, la intrarea în localitatea Zgurița este un automobil inversat care s-a incendiat și posibil sunt persoane decedate.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că Automobilul „KIA Optima” a lovit din spate utilajul agricol și s-a răsturnat, iar mai apoi a fost cuprinsă de flăcări. Șoferul automobilului, a cărui identitate încă nu a fost stabilită de oamenii legii, a rămas blocat în automobil și a ars de viu.

Conducătorul tractorului fiind testat alcoolscopic s-a constatat că, ultimul nu a consumat alcool, prin urmare fiind transportat la IMSP Spitalul raional Drochia pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

loading...

Comments are closed.