Social

(Foto) Un bărbat din Sîngerei și-a ucis ambii părinți de Blajini. Polițiștii au găsit la el peste 15 000 de euro și un cuțit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Sângerei a fost reținut de oamenii legii, după ce fratele mai mare l-ar fi denunțat la poliție, pentru că și-ar fi omorât părinții. Crima s-a întâmplat în această dimineață, la ora 09:35, transmite Știri.md.

Veniți la fața locului, polițiștii au depistat în casă cadavrele a doi soți de 78 și 79 de ani, cu semne de moarte violentă, cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap.
 
Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat că suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele. După săvârșirea omorului, acesta însă a plecat într-o direcție necunoscută.
 
Ulterior, oamenii legii au întreprins măsuri pentru a-l reține pe făptaș. „Bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sângerei, cu un cuțit în mână și foarte agresiv. Pentru al reține au fost implicați mai mulți polițiști și aplicate mijloace speciale, folosind spray-ul lacrimogen. Astfel, suspectul a fost mobilizat și reținut. Asupra acestuia, oamenii legii au depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și 15.700 de euro, 690 de dolari și circa 2.200 de lei”, a spus Bețivu. Întrebat de unde are acești bani, bărbat a spus că a lucrat peste hotarele țării și că banii îi aparțin.
Bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina. Totodată este foarte agresiv și se încurcă în declarații când este întrebat despre motivul crimei. În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor, iar suspectul riscă ani grei de pușcărie.
loading...

Comments are closed.