Externe

(foto) Un bărbat și-a mutilat tot corpul pentru a semăna cu un extraterestru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luis Padron din Argentina a mărturisit că a cheltuit în jur de 60 de mii de dolari pentru operații plastice ca să se asemene cu un personaj mitic de pe o altă planetă, transmite Mirror.

Conform legendei în care crede Padron în vârstă de 26 de ani, pleiadienii au fost cei care au adus oamenii pe pământ fiind părinții civilizației umane. Înfățișarea lor, este ceva mediu între înfățișarea unui extraterestru și a unui elf. „Ei sunt oamenii perfecți din cosmos. Sunt foarte palizi, înalți, au părul argintiu și ochii mari„, așa descrie pleiadienii tânărul.

Argentinianul deja a suferit 2 oprerații plastice la nas, 6 operații de schimbare a culorii ochilor, și-a schimbat forma urechilor, ca să fie ascuțite exact ca la elfi. Recent a fost în Coreea de Sud, unde i s-a făcut și maxilarul ca la personajele din desenele animate japoneze.

Următoarele modificări pe care le plănuiește tânărul, sunt eliminarea „mărului lui Adam”, ascuțirea dinților, operație de modificare a formei ochilor ca aceștia să se asemene cu ochii unei pisici și încă câteva operații plastice a feței.

loading...

Comments are closed.