Politică

(foto) Un candidat al socialiștilor sponsorizează pe Facebook instalarea unui scaun într-o curte din Buiucani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul din partea Partidului Socialiștilor în Parlamentul Republicii Moldova, actualul deputat Radu Mudreac se laudă pe Facebook că a instalat într-o curte din sectorul Buiucani. Alesul poporului a considerat că e de cuviință să sponsorizeze această postare pentru ca această faptă generoasă să fie văzută de cât mai multă lume.

Radu Mudreac candidează pe circumscripția 27, Buiucani. Socialistul a sponsorizat postarea în care prezintă un scaun, fotografiat din toate colțurile, ca alegătorii să vadă cât mai bine cât de bine a fost acesta instalat.

Cu toate acestea, se poate de observat ușor că acest scaun este instalat în așa fel încât nu poți să te așezi pe el dacă nu calci pe pământ gol, neasfaltat. În perioada ploiasă a anului, presupunem că acest scaun nu se va bucura de o mare popularitate.

Radu Mudreac afirmă că nu doar acest scaun poate fi înscris în CV-ul său. Reieșind din spusele deputatului, alte 110 bănci au fost instalate în 20 de curți din sectorul Buiucani. Sperăm că celelalte măcar sunt mai disponibile și amplasate mai reușit decât cea din poză.

loading...

Comments are closed.