Politică

(Foto) Un candidat pe circumscripția SUA-Canada, la volanul unui automobil cu 600 de cai putere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul pe circumscripția 51 SUA-Canada, Valeriu Ghilețchi, continuă întâlnirile cu alegătorii moldoveni din diasporă. Ghilețchi a postat astăzi o poză la volanul unui automobil care aparține unui moldovean stabilit cu traiul în Statele Unite.

„Campania electorală îmi oferă și ocazia de a conduce diferite modele de automobile americane ale conaționalilor noștri. Azi am condus un RAM 3500 al lui Mike Gopsha, care are peste 600 de cai putere”, a scris Valeriu Ghilețchi pe Facebook.

Sloganul său electoral este „Împreună facem Moldova mai bună”. Candidatul a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova în 2014 și în ultimii patru ani a fost membru al Comisiei parlamentare pentru politică externă şi integrare europeană și membru al delegației Moldovei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Amintim că alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie, jumate din deputați vor fi aleși pe liste de partid (ca în trecut) iar a doua jumate vor fi aleși prin vot uninominal (direct de cetățeni). În competiția electorală din 2019 s-au înscris 15 partide politice.

moldovenii din america, candidat pe circumscripția SUA-Canada, la volanul unui automobil cu 600 de cai putere, ram 3500, valeriu ghiletchi, republlica moldova alegeri 2019, iurie leanca ppem, diaspora moldova,

loading...

Comments are closed.