Alte știri

(Foto) Un microbuz de pe ruta 138 plin cu pasageri s-a tamponat violent cu un automobil de model Skoda

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un microbuz de pe linia 138 a fost implicat astăzi într-un accident pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei. Rutiera s-a ciocnit dur cu o mașină de model Skoda, relatează ZUGO. 

Accidentul a fost înregistrat la ora 15:56 de minute, la intersecția străzilor Kiev și Tudor Vladimirescu. În urma impactului au avut de suferit două persoane din automobilul Skoda. Acestea au fost transportate cu traumatisme la spital.
 
Contactată telefonic, ofițera de presă a Direcției de Poliția a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a comunicat că la volanul transportului public de marca Mercedes se afla un șofer în vârstă de 59 de ani, iar la celălalt automobil – un șofer de 44 de ani.
 
Pe acest caz se va deschide cauză penală, iar dacă traumatismele victimelor nu se vor înregistra a fi grave, atunci șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei. Alte circumstanțe se stabilesc în continuare.
Un microbuz de pe ruta 138 plin cu pasageri s-a tamponat cu un automobil de model Skoda, victimele au fost transportate la spital, politia investigheaza cazul, accidente rutiere chisinau, 
loading...

Comments are closed.