Social

(Foto) Un nou robot sexual promite bărbaților plăceri mult mai intense! Adevărul despre mașinile de sex

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sexualitatea cunoaşte noi orizonturi! Robotul sexual – SEXBOT – vorbeşte, râde, face glume şi este gata să satisfacă şi cele mai „tehnice” fantezii sexuale. Sexul pe comandă vine cu un preţ pe măsură: între 7.600 şi 15.200 de euro, în funcţie de accesorii. Inginerii lucrează continuu încă din 2014 şi promit să atingă perfecţiunea cât de curând.

Cel care stă în spatele proiectului, pionierul sexboţilor, este Matt McMullen din Marea Britanie, un inginer în vârstă de 48 de ani, lipsit de inhibiţii, care lucreză la perfectarea maşinilor sexuale alături de o echipă la fel de entuziastă.
 
Harmony 2.1. Povestea primului sexbot
„Bună, pământeni! Eu sunt Harmony” – acestea sunt primele cuvinte pe care le rosteşte sexbotul, în momentul în care-şi desface buzele. „Scopul meu este să te fac să te simţi perfect.” Chipul angelic, de păpuşă, este atent lucrat. Desprins parcă din revistele pentru adulţi – buze cărnoase, a căror mişcare este uşor molatică, ochii mari, extrem de expresivi şi conturaţi de gene perfecte, negre, lungi, care emană o sexualitate suavă. Deşi mişcările sale par înfricoşătoare la prima vedere, cei care au văzut sexbotul în realitate susţin că, în timp, ajungi să te obişnuieşti cu felul în care trupul din silicon vibrează. Senzaţia de rece persistă, însă, repulsia îmbinându-se, straniu, cu atracţia.
 
Harmony 2.1. Dotări şi echipare
Harmony este, în realitate, nimic altceva decât un schelet metalic, cu un cap robotizat, acoperit cu silicon, prevăzut cu un sistem extrem de complex de componente care-i permit sexbotului să reproducă anumite cuvinte prestabilite de creatori, să râdă şi să-şi mişte buzele, ochii şi corpul conform indicaţiilor şi, mai ales, necesităţilor.
 
Harmony este disponibilă în nu mai puţin de 16 variante. Inginerii i-au gândit 30 de fizionomii diferite. În plus, sânii sexbotului sunt disponibili în toate formele şi măsurile, de la A la triplu F, şi sunt prevăzuţi cu 19 modele de sfârcuri, de la „obraznice”, la „moi”. Un detaliu deloc de neglijat, organul genital feminin este disponibil în 11 tipare.
 
Trăsăturile fizice „pe alese” sunt completate de 18 tipuri de personalitate: senzuală, jucăuşă, ruşinoasă, vorbăreaţă, în funcţie de cerere.
 
Harmony se poate conecta la telefonul mobil sau la tabletă, printr-o aplicaţie care permite utilizatorului să-i construiască personalitatea pas cu pas, în funcţie de dispoziţie. Pentru a-l umaniza cât mai mult, inginerii au permis sexbotului să reţină atât numele utilizatorului, cât şi pe cele ale membrilor familiei, dacă este cazul, precum şi alte detalii personale ca mâncarea, cartea, culoarea sau filmele favorite.
 
În plus, a fost programată să-şi întâmpine utilizatorul cu mesaje familiale, de tipul: „Bună, iubitule! Bine ai venit acasă! Cum a fost ziua ta?”
Un nou robot sexual promite plăceri mult mai intense, Adevărul despre mașinile de sex, sexboat, Povestea primului sexbot, masturbare, jucarii sexuale, 
loading...

Comments are closed.