Externe

(foto) Un om de afaceri din Vietnam poartă 13 kg de aur pe el! Cum explică acest lucru?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un om de afaceri din Viethnam, a devenit cunoscut în toată lumea datorită look-ului său deosebit. Bussinesman-ul în vârstă de 36 de ani, poartă pe el 13 kg de aur, ceea ce e echivalent la 550 de mii de dolari.

Acesta poartă 2 brățări mari, patru inele cu greutatea de 500 de grame, un medalion enorm de 5 kg și o lanț la brâu. Acesta este însoțit peste tot de către 5 bodygurarzi pentru cazul în care acesta ar putea fi atacat de către necunoscuți.

Spre exemplu, acesta merge des la meciurile de fotbal unde este înconjurat din toate părțile de garda de corp. Acesta spune că aurul îl poartă din cauza sfaturilor ce i le-a dat un consultant feng-shui. Întâi a comandat medalionul și lanțul, apoi s-a gândit că, cu cât mai mult aur va purta, cu atât de respectabil va arăta.

Omul de afaceri spune că intenționează să își comande și o cămașă de aur. Totuși, există și minusuri, de la medalionul foarte greu, bărbatul se plânge că îl doare gâtul.

Acesta s-a născut într-o familie săracă. A început cariera la 20 de ani prin vânzarea unui baril de petrol. Acum este proprietarul unui prestigios karaoke în capitala Vietnamului.

loading...

Comments are closed.