Alte știri

FOTO // Un susținător PAS din Italia este acuzat că a uitat de cei 3 copii ai săi: ”Astfel de jivine trebuie să răspundă pentru acțiunile și inacțiunile sale”

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Stimați prieteni! Fac această postare și respectiv o provocare publică pentru jivina din imagini. La temă! Ieri, în mai multe grupuri aceasta jivină, Ion P***, originar din r. Telenești, Republica Moldova, stabilit de 11 ani în regiunea Vicenza, Italia, a făcut câteva postări în care cu litere mari își scrie numele și își exprimă profunda îngrijorare pentru soarta Republicii Moldova, că crede în fapte și nu în vorbe și nu în promisiuni, că-și iubește foarte mult țara și invită pe toți pentru a-și da votul pentru Partidul PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dar, întrucât a procedat și procedează ca un laș, și fuge cu coada între picioare de orice responsabilitate, zic poate până a se expune asupra dragostei de țară, poate își aduce jivina aminte de cei 3 copii făcuți cu 2 doamne, de care a fugit și nu-i ajută nici cu un leu și de care s-a refuzat (pot prezenta mesajele dintre această jivină și mama unora din cei 3 copii). Ce dobitoc nespălat trebuie să fii să faci 3 copii, cu 2 femei, să fugi de toți 3, să te refuzi de ei cu condiția ca să nu fii dat la plata pensiei alimentare?

Deci, mai Ion P***, iți solicit să vii în țară, mă oblig eu, o persoana terță, să achit orice analize și expertize și în cazul în care nu va se va dovedi faptul că tu ești tatăl biologic a celor 3 copii, mă oblig public să-ți achit câte 1000 euro pentru fiecare copil.

La moment pregătim 2 cereri de chemare în judecată a acestei jivine și o adresare la un post național de televiziune.

Astfel de jivine trebuie să răspundă pentru acțiunile și inacțiunile sale.

Până a te bate cu pumnul în piept că-ți iubești atât de mult țara, totuși e cazul să-ți aduci aminte de 3 copii de care de dobitoc ce ești te-ai refuzat”, este acuzația publică împotriva susținătorului PAS.

Telegraph.md asigură dreptul la replică, iar persoana care se recunoaște în aceste acuzații poate expedia o reacție pe adresa oficială a redacției.

loading...

Comments are closed.