Social

(Foto) Un tată de 35 de ani nu poate face diferența dintre gemenele sale! Ce soluție a găsit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Simon Hooper are 35 de ani, este din Londra, deține un blog și este tata a două fetițe gemene. Recent, acesta a mărturisit pe rețelele sociale că nu îşi poate diferenția micuțele. Cu toate că se străduiește din greu să găsească unele deosebiri dintre acestea, așa și nu-i reușește să le distingă.

Frumuseţea copleşitoare a micuţelor sale de doar trei ani, Ottie și Delilah, a atras atenţia internauţilor, declanşându-se o adevărată dezbatere online pe tema: Cine e cine? Contul său de Instagram, denumit father_of_daughters (Tată de fete) a devenit popular, după ce tot mai mulţi oameni au intrat în dezbatere, pentru a descoperi cum pot fi acestea deosebite.
 
Vorbind despre soţia sa, Clemmie Hooper, bărbatul a spus: „Îi mulţumesc soţiei mele care astăzi a decis să le îmbrace ca în oglindă. Am petrecut efectiv 15 minute încercând să îmi dau seama cine e cine?, strigându-le pe numele greşit şi primind doar feţe ciudate sau zero răspunsuri de la ele”.
 
„Mă gândesc serios să o tund pe una dintre ele. Dă-le naibii de bucle, nevoia de a le putea recunoaşte este mai importantă”, a comentat în glumă tăticul nedumerit.
Postarea sa a devenit virală în scurt timp, însă nu toată lumea i-a luat apărarea. O tânără i-a răspuns destul de franc şi categoric, spunând: „Da, îmi dau seama că sunt gemeni identici, se poate observa, dar el este tatăl lor! Obişnuiam să fiu bonă pentru gemeni identici, când aveau între 2 luni şi 2 ani, iar în mai puţin de o lună deja reuşeam să fac o diferenţă clară. Într-adevăr seamănă foarte mult, dar contează şi comportamentul, starea lor de spirit şi personalitatea pe care o au. Acestea nu pot fi identice”.
 
Fanii micuţelor şi în general ai „părinţilor de fete” au luat apărarea tatălui şi au adus argumente solide: „Avem 3 copii dragi, de vârste diferite, dar totuşi asemănători, iar soţul meu are în continuare dubii când se uită la fotografii, pentru că îi confundă des. Nu cred că e vreo problemă, mi se pare drăguţ şi amuzant”.
 
Altcineva a comentat: „Dragul meu soţ nu putea face diferenţa dintre cei doi copii ai noştri când erau mici şi nu, nu erau gemeni. Schimbam mereu fotografiile în alt şi negru ca să nu îşi dea seama cine e cine, în funcţie de haine şi îl puneam să ghicească. Nu e nimic rău în a-i confunda”.
loading...

Comments are closed.