Alte știri

(foto) Una dintre cele mai cunoscute actrițe porno s-a căsătorit cu un preot. Cum arată acesta?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Brittni De la Mora, una dintre cele mai cunoscute actrițe de filme pentru adulți, a povestit pentru Daily Mail cum s-a schimbat radical viața ei după ce în urmă cu câțiva ani a fost la un pas să se sinucidă.

După ce a lucrat în adolescență ca dansatoare la bară, tânăra a intrat în industria filmelor pentru adulți, sub numele de Jenna Presley, scrie ProTV.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În scurt timp, a început să fie tot mai căutată, iar venitul ei lunar era de peste 30.000 de dolari. Cu toate acestea, avea mereu datorii, deoarece ajunsese dependentă de heroină.

”Aveam probleme cu chiria, din cauza dependenței mele. Cheltuiam mii și mii de dolari, săptămânal, pe droguri. Am început cu cocaină și am ajuns la heroină”, spune Brittni.

Având probleme cu banii și cu drogurile, fosta actriță de filme pentru adulți spune că s-a gândit de multe ori să sesinucidă. În 2012 însă, și-a dat seama că trebuie să facă schimbări în viața ei.

A mers la dezintoxicare, iar apoi la biserică, din în ce mai des. Acolo l-a cunoscut pe pastorul Richard De La Mora, iar un an mai târziu s-au logodit. Acum cei doi soți predică la o biserică din California.

Sunt atât de mândru de transformarea soției mele. Era o femeie care pierduse calea, însă acum a regăsit-o”, a declarat Richard De La Mora.

loading...

Comments are closed.