Externe

(Foto) Unei bloggeriţe i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru din cauza rochiei pe care o purta! Vezi reacția ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggeriţa australiană Newsha Syeah (25 de ani) a povestit că i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru, cel mai mare muzeu de istorie şi de artă din Franţa, din cauza rochiei considerată indecentă, potrivit The Telegraph. Tânăra a povestit cum un gardian de la pază i-a închis uşa în nas după ce a făcut gesturi de dezgust la adresa ei şi i-a spus să se acopere.

Celebră pe Instagram, cu 248,000 de fani, pentru a-şi elibera frustrarea legată de „dress code“, ea a făcut o postare prin care îi îndeamnă pe vizitatori să poarte ţinutele pe care le vor. „Ieri, aflându-mă la Luvru, am fost oprită la intrare de omul de la securitate din cauza ţinutei“, a scris bloggeriţa într-un Insta Story.

„Gardianul a făcut cele mai dezgustătoare şi oribile gesturi şi expresii faciale, spunându-mi să mă acopăr. Am fost dezamăgită, pentru că nu credeam că Luvru are o asemenea regulă impusă“, a mai precizat ea.

Ulterior, Syeah a postat o fotografie, fiind îmbrăcată în aceeaşi rochie controversată, cu descrierea: „Picasso mi-ar fi iubit ţinuta“.

bloggeriţa i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru, din cauza rochiei pe care o purta, cultra franta, europa paris
loading...

Comments are closed.