Externe

(foto) Unei mame a 6 copii i-au fost amputate mâinile și picioarele din cauza unei răceli

Pinterest LinkedIn Tumblr

Când femeia a ajuns în spital, medicii i-au prevenit soțul să se pregătească de înmormântare.

Mama a șase copii a rămas fără mâini și fără picioare după ce o răceală simplă a evoluat într-o infecție mortală. Locuitoarea statului Utah, Tiffany King s-a trezit într-o dimineață pentru că îi era greu să respire. Femeia a fost dusă de urgență la spital unde a fost diagnosticată cu pneumonie, care la rândul ei a fost cauză de sepricemie, în cele din urmă Tiffany a ajuns în comă anunță The Sun.

Când s-a trezit din comă, femea în vârstă de 38 de ani a auzit o veste groaznică, medicii i-au spus că trebuie să îi amputeze toate membrele. Cauza acestor urmări au fost medicamentele pe care le primea femeia înainte de spitalizare, medicamente care i-au slăbit sistemul imunitar.

Tiffany trăiește împreună cu soțul său Maole Fonohema și 6 copii cu vârste de la 4 la 27 de ani, cei mai mari fiind ai soțului dintr-o căsnicie anterioară. După ce femeia a ajuns în spital, medicii i-au spus lui Maole că șansele sunt mici de supraviețuire, l-au pregătit pentru ce e mai rău.

A fost foarte dificil, dar eu știam că ea va putea trece peste. Este o persoană puternică și eu nu aveam de gând să refuz să lupt împreună cu ea. Sincer vorbind, noi plănuiam o nuntă frumoasă că până acum nu am reușit și cel mai mult pe această lume dorim ca nunta să fie jucată” a spus îndurerat Maole Fonohema.

Bărbatul stătea zilele împrejur lângă patul soției sale până aceasta și-a revenit. Acum femeia încet se restabilește, deja au început colectarea banilor pentru protezare.

Cu mâini și picioare sau fără, eu o iubesc. Ea își făcea griji că am să o las după operație, dar nimic nu s-a întâmplat. Am promis că voi fi mâinile și picioarele ei.„a spus Fonohema.

loading...

Comments are closed.