Alte știri

(foto) Unul dintre șoferii care a protestat împotriva scumpirii carburanților a blocat două benzi pe bd. Ștefan cel Mare din Capitală! Nu e prima dată când face asta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre șoferii care a protestat zilele trecute împotriva scumpirii carburanților a decis să blocheze în această dimineață două benzi ale bulevardului Ștefan cel Mare din centrul capitalei, scrie ziarulnational.md.

Șoferul mașinii de teren a refuzat să se conformeze cererii polițiștilor de a debloca drumul și de a nu provoca ambuteiaje, au declarat surse din poliție. Astfel, bărbatul a fost reținut de oamenii legii, iar mașina a fost evacuată.

Ulterior șoferul scandalagiu fost amendat și eliberat.

sofer huligan, politia moldova, proteste scumpirea carborantilor

Oamenii legii spun că șoferul nu este la prima abatere. În octombrie 2015, acesta ar fi intrat cu mașina în sediul Direcției Arhitectură a Primăriei Chișinău. Veaceslav Plămădeală, proprietarul unei firme de geodezie şi cadastru din Chișinău, era supărat atunci pe şeful Serviciului Geodezic, Serghei Iacovlev, pe care îl acuza de depăşirea atribuţiilor de serviciu. Atunci a scăpat basma curată, deoarece dosarul a fost clasat „din lipsa componenţei de infracţiune”.

sofer huligan, politia moldova, orasul chisinau

Unul dintre șoferii, care a protestat împotriva scumpirii carburanților, a blocat două benzi, pe bd. Ștefan cel Mare din CapitalăAcelași Veaceslav Plămădeală ar fi comis-o din nou la 13 mai 2017, când l-a înjurat pe polițistul de la intrarea în Primărie Chișinău și a aruncat cu o sticlă de bere în el. Atunci a fost sancționat pentru huliganism.

loading...

Comments are closed.